11 Mart 2013 Pazartesi

Tabaktaki Son Lokma

          Bildiniz siz onu. Özellikle kişiye özel servis tabaklarının bu kadar yaygın olmadığı, herkesin aynı tabaktan yemek yediği dönemlerde yemeğin sonunda herkesin yemesi için birbirine bıraktığı o son lokma vardır ya. İşte bu sene ligimizin hali tam o son lokma gibi. Herkes aslında çok yemek istiyor ama ayıp olmasın diye midir bilinmez diğerine bırakıyor.

         "Aslan" genelde Cuma'dan oynadığı için ilk o ikram ediyor son lokmayı. Fakat tam iştahla saldırmasını beklediğimiz "kanarya"  hiç canı istemiyormuş gibi davranıyor. Bir hafta önce yemek için saldıran "kartal" bu sefer oralı bile olmuyor. Lokma ortada kalıyor, herkes birbirine bırakıyor. Tamam artık bu sefer biri yer bunu dediğimiz hafta yine kimse kimseyi kırmıyor. Lokma gene ortada.

         Şu anda masanın etrafında görünen üç talip var. Fakat birbirlerine bu kadar nazik davranıp, son lokmayı yemekte gecikirlerse, lokmayı tadına daha önce bir kere bakmış aç bir "timsaha" kaptırabilirler...

Not: Bu yazıyı FB-Bursa maçından önce yazmıştım. Kanarya ne kadar istediğini gösterdi. Timsah az geri çekildi. Ama son lokma hala tabakta. Bakalım neler olacak.

CUMALİ ÖNCALIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder